Nieuws

Filters
Toon nieuws in de periode:
Van
Selecteer een datum in de agenda.
Tot
Selecteer een datum in de agenda.
Er zijn 1766 resultaten gevonden.
Pagina: 1 2 3 4 5 >
Mooie collecties Heuchera en Rhodoxis
26-6-2017
Vandaag staan de vaste planten Heuchera en Hosta centraal in de KAVB-keuringszaal. CNB New Plants/Henk de Jong tekent voor Heuchera en zet van dit gewas echt een mooie collectie neer, die goed laat zien welke variatie er binnen Heuchera is te vinden.
Nieuwe huisstijl voor Varb
26-6-2017
Varb, het verkoopplatform voor buitengroen, heeft een nieuwe huisstijl met een nieuw logo. Deze nieuwe huisstijl past bij de vernieuwingsslag die Varb op dit moment doormaakt.
Samenwerking Greenport Hub van start
26-6-2017
De Greenport Hub is van start gegaan. Doel van deze samenwerking tussen Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit is een match verzorgen tussen de tuinbouw en academische kennis en inzichten.
LTO: Inspectie SZW moet sector niet over een kam scheren
26-6-2017
LTO Nederland en LTO Glaskracht Nederland keuren de bevindingen niet af, maar vinden de publicatie ‘Staat van eerlijk werk. Loon naar werken?’ van de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ISZW) misleidend.
Blooming Breeders: investeren in groen als verbindende factor
26-6-2017
“De sierteeltsector is kansrijk als we nu extra investeren in groene verbindingen.” Dat zei voorzitter Berry Philippa van Blooming Breeders tijdens de Blooming Arena op 22 juni.
Royal FloraHolland en FloraXchange bundelen krachten
26-6-2017
Het digitaliseren van de sierteeltsector krijgt een impuls door een samenwerking tussen Royal FloraHolland en FloraXchange. De wereldwijde marktplaats voor bloemen en planten heeft een meerderheidsbelang genomen in het platform ‘FloraXchange’.
Bloemistendemonstraties op Flower Expo Poland
23-6-2017
De beurs Flower Expo Poland, van 31 augustus tot en met 2 september in Warschau, wordt uitgebreid met een zogenaamd bloemistenpaviljoen. Deze wordt vormgegeven als bloemenwinkel waar demonstraties zullen plaatsvinden.
Miljoen bestellingen via FloraMondo Klokvoorverkoop
23-6-2017
De populariteit van FloraMondo Klokvoorverkoop neemt toe. Vier maanden eerder ten opzichte van 2016 is de miljoenste bestelling geplaatst.
Gert Fortgens opent de 27e editie van GrootGroenPlus
23-6-2017
De boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus (GGP) zal op woensdag 4 oktober officieel geopend worden door Gert Fortgens. Hij is directeur van Trompenburg Tuinen en Arboretum en direct betrokken bij HORTUS Botanic Guardians.
Aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018
23-6-2017
De inschrijving voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 is gestart. Innovatieve ondernemers in de tuinbouw kunnen zich aanmelden voor de prestigieuze ondernemersprijs.
Er zijn 1766 resultaten gevonden.
Pagina: 1 2 3 4 5 >