Tweede biocafé na succesvolle eerste editie

Tweede biocafé na succesvolle eerste editie
4-5-2017
Na een eerste succesvolle editie van het biocafé, is een tweede editie ingepland. Op 10 mei zijn geïnteresseerden welkom in Swifterbant.

Op 12 april vond het eerste biocafé plaats. Zo’n 25 biologische telers en omschakelaars hebben dit als positief ervaren. “Het biocafé is een goede gelegenheid om collega-telers te spreken en om met elkaar goede discussies over actuele vragen te hebben”, aldus de organisatie.

Actuele teeltvragen bespreken
Het biocafé is het eerste initiatief vanuit de Bioacademie, ingezet door Delphy en Van Tafel naar Kavel. Doel van het Biocafé is om biotelers in een informele sfeer de mogelijkheid te geven actuele teeltvragen bij ervaren adviseurs en collega-telers neer te leggen en een gericht advies daarover te krijgen. Daarnaast is het doel biotelers elkaar te laten ontmoeten na afloop van het ‘spreekuur’.

Aanmelden en locatie

Het tweede biocafé is woensdag 10 mei van 20.00 tot 21.00 uur in Café de Huijskamer, De poort 16 in Swifterbant. Toegang is gratis. Aanmelden kan via Christoffel den Herder (Delphy), e-mail: c.denherder@delphy.nl, tel. 06 – 12 15 51 31, of via Anna Zwijnenburg (Van Tafel naar Kavel), e-mail: anna@vantafelnaarkavel.nl​, tel. 06 – 53 20 87 72.