Thema Plantarium 2017 is ‘Stories’

Thema Plantarium 2017 is ‘Stories’
21-11-2016
​Het thema van de 35e editie van Plantarium is ‘Stories’. Het bestuur van de organiserende Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij wil met de keuze voor dit thema onderstrepen dat verhalen een onmisbaar onderdeel zijn bij de marketing van het product.

Beursmanager Plantarium, Jos van Lint is blij met de keuze van het bestuur. “Plantarium is de plek om het verhaal van deze sector aan het internationale vakpubliek te vertellen. Standhouders worden dan ook uitgedaagd om op een inspirerende en innovatieve manier hun verhaal te tonen.”

Standhouders wordt de mogelijkheid geboden een of meerdere filmpjes in te sturen met hun verhalen. De website van Plantarium toont vanaf begin 2017 op een 24/7 kanaal steeds een ingezonden filmpje. Vanaf 1 december is de inschrijving opengesteld.

In 2017 krijgt Plantarium 3.0 gestalte. Al tijdens Plantarium 2016 heeft het bestuur kenbaar gemaakt dat de opzet van de komende editie van de beurs anders wordt. Een nieuwe indeling en een nieuw format zorgen voor een compleet nieuwe beursopzet waarbij het groene karakter van de beurs behouden blijft.

Plantarium vindt plaats van 23 tot en met 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.